Het is al weer 20 jaar geleden dat er een eind kwam aan de dictatuur in Roemenië en er is toch onderhand wel het een en ander verbeterd? Zonder meer, en dat is ook goed te zien als je door het land rijdt en reist. Moderne snelle auto’s op betere wegen, langs de weg volop nieuwe bedrijven in nieuwe bedrijfspanden en de grote winkelcentra rijzen als paddenstoelen uit de grond.

Toch gaan we door met ons werk, want wie beter kijkt ziet meteen dat de ellende nog steeds begint waar het asfalt ophoudt. Natuurlijk ligt hier een schone taak voor de Roemeense overheid en natuurlijk mag er van de Europese Unie het nodige verwacht worden. Dat gebeurt ook, maar er zijn veel mensen die daarvan nog niet de vruchten kunnen plukken. Mensen die de stijging van kosten voor levensonderhoud niet kunnen bijhouden. Voor die mensen willen wij er zijn, uiteraard met uw steun. Wij rekenen op u!

Vaste sponsors ontvangen voor elk transport per post of mail een rondzendbrief en opdrachtformulier. Als u deze informatie ook graag wilt ontvangen, kunt u dat aanvragen bij onze secretaris.

Ondersteunt u nog geen arm Roemeens gezin? Op onze wachtlijst staan nog diverse families die uw hulp dolgraag zouden ontvangen. U leest daar ook hoe u contact met ons kunt opnemen.

Joomla templates by a4joomla