sponsor gezocht

Mevr. Letitia in Sarmasu is een weduwe van 54 die zorgt voor haar verlamde moeder. Thuiszorg kent men in Roemenië nog niet en daarom is zij hele dagen in de weer met deze gehandicapte vrouw. Er woont ook een gescheiden dochter bij hen in huis. Haar 2 kinderen moeten mee eten uit de pot die vaak nauwelijks gevuld is.

medicijnen

Er komen veel schrijnende hulpvragen van Roemenen, die geen geld hebben om de dure medicijnen te kopen, die ze zo hard nodig hebben. Als u hen wilt helpen, maar daarvoor zelf ook niet de middelen hebt, kunt een beroep doen op ons fonds voor de aanschaf van medicijnen.

Om gebruik te kunnen maken van deze spaarpot, dient u het Roemeense recept in te leveren. Denk eraan dat de medicijnnaam duidelijk leesbaar is. Liefst in blokletters of getypt.

De medicijnen worden in Roemenië gekocht en betaald van giften voor dit fonds. Het fonds kan best wat steun gebruiken. U kunt helpen met een gift op IBANrekening NL08RABO0300407165 ten name van Stichting Groningen-Friesland-Drenthe voor Roemenië te Rolde, onder vermelding van ‘medicijnpot’. Ook kleine bedragen zijn welkom!

116581
Vandaag
331
Het is: 21 aug, 2014