sponsor gezocht

De familie Ciurar in Velt is een echtpaar met 4 kinderen. Hun oudste zoon is 22, is inmiddels getrouwd en woont met zijn 16-jarige echtgenote en hun baby bij de ouders in. Het echtpaar heeft ook nog twee zoontjes van 12 en 2 jaar en een dochtertje van 8 jaar. Het inkomen bestaat uit slechts de kinderbijslag.

medicijnen

Er komen veel schrijnende hulpvragen van Roemenen, die geen geld hebben om de dure medicijnen te kopen, die ze zo hard nodig hebben. Als u hen wilt helpen, maar daarvoor zelf ook niet de middelen hebt, kunt een beroep doen op ons fonds voor de aanschaf van medicijnen.

Om gebruik te kunnen maken van deze spaarpot, dient u het Roemeense recept in te leveren. Denk eraan dat de medicijnnaam duidelijk leesbaar is. Liefst in blokletters of getypt.

De medicijnen worden in Roemenië gekocht en betaald van giften voor dit fonds. Het fonds kan best wat steun gebruiken. U kunt helpen met een gift op IBANrekening NL08RABO0300407165 ten name van Stichting Groningen-Friesland-Drenthe voor Roemenië te Rolde, onder vermelding van ‘medicijnpot’. Ook kleine bedragen zijn welkom!

134378
Vandaag
114
Het is: 28 nov, 2014