sponsor gezocht

De familie Ghicasan is een jong gezin met 2 kinderen van 13 en 12 jaar. De vader is ziek en komt zijn bed nauwelijks meer uit. In hun oude eenkamerwoning moeten alle eindjes aan elkaar geknoopt worden om in ieder geval de kinderen nog naar school te kunnen laten gaan. Helpt u mee enige verlichting in hun leven te geven?

medicijnen

Er komen veel schrijnende hulpvragen van Roemenen, die geen geld hebben om de dure medicijnen te kopen, die ze zo hard nodig hebben. Als u hen wilt helpen, maar daarvoor zelf ook niet de middelen hebt, kunt een beroep doen op ons fonds voor de aanschaf van medicijnen.

Om gebruik te kunnen maken van deze spaarpot, dient u het Roemeense recept in te leveren. Denk eraan dat de medicijnnaam duidelijk leesbaar is. Liefst in blokletters of getypt.

De medicijnen worden in Roemenië gekocht en betaald van giften voor dit fonds. Het fonds kan best wat steun gebruiken. U kunt helpen met een gift op IBANrekening NL08RABO0300407165 ten name van Stichting Groningen-Friesland-Drenthe voor Roemenië te Rolde, onder vermelding van ‘medicijnpot’. Ook kleine bedragen zijn welkom!

137085
Vandaag
59
Het is: 18 dec, 2014