sponsor gezocht

Michi Estera in Sârmaşu, een echtpaar met een dochter van 13 die zware epileptische toevallen heeft. De moeder heeft een psychische stoornis en astma. Geld voor medicijnen ontbreekt. Samen leven ze onder zeer primitieve omstandigheden en in feite is er aan alles gebrek.

medicijnen

Er komen veel schrijnende hulpvragen van Roemenen, die geen geld hebben om de dure medicijnen te kopen, die ze zo hard nodig hebben. Als u hen wilt helpen, maar daarvoor zelf ook niet de middelen hebt, kunt een beroep doen op ons fonds voor de aanschaf van medicijnen.

Om gebruik te kunnen maken van deze spaarpot, dient u het Roemeense recept in te leveren. Denk eraan dat de medicijnnaam duidelijk leesbaar is. Liefst in blokletters of getypt.

De medicijnen worden in Roemenië gekocht en betaald van giften voor dit fonds. Het fonds kan best wat steun gebruiken. U kunt helpen met een gift op IBANrekening NL08RABO0300407165 ten name van Stichting Groningen-Friesland-Drenthe voor Roemenië te Rolde, onder vermelding van ‘medicijnpot’. Ook kleine bedragen zijn welkom!

133069
Vandaag
4
Het is: 23 nov, 2014