sponsor gezocht

In Sarmasu woont in een eenkamerwoning in de zigeunerbuurt de familie Cojocnean. Vader en moeder Cojocnean hebben 10 kinderen. De oudste dochter van 24 en oudste zoon van 19 verdienen samen  één salaris waar de hele familie van moet leven. Er zijn zoons van 18, 11, 5 en 2 jaar en dochters van 15, 14, 11 en 8 jaar. De familie heeft ook nog een meisje van 4 geadopteerd

medicijnen

Er komen veel schrijnende hulpvragen van Roemenen, die geen geld hebben om de dure medicijnen te kopen, die ze zo hard nodig hebben. Als u hen wilt helpen, maar daarvoor zelf ook niet de middelen hebt, kunt een beroep doen op ons fonds voor de aanschaf van medicijnen.

Om gebruik te kunnen maken van deze spaarpot, dient u het Roemeense recept in te leveren. Denk eraan dat de medicijnnaam duidelijk leesbaar is. Liefst in blokletters of getypt.

De medicijnen worden in Roemenië gekocht en betaald van giften voor dit fonds. Het fonds kan best wat steun gebruiken. U kunt helpen met een gift op IBANrekening NL08RABO0300407165 ten name van Stichting Groningen-Friesland-Drenthe voor Roemenië te Rolde, onder vermelding van ‘medicijnpot’. Ook kleine bedragen zijn welkom!